mandag den 14. december 2009

Ambassadejulefrokost og daaansk mad!

Denne weekend (d. 11-13) har været rigtig dansk, og super god!
Vi blev inviteret til den årlige julefrokost som Ambassaden arrangerer på Radisson SAS i Beijing, og det var virkelig godt!
Dansk mad, og endda julemad, for første gang i 4 måneder – remoulade, roastbeef, and og kartofler med sovs og meget meget mere! Fantastisk!
Der blev også udtrukket en masse store præmier (lige fra skåle til middage og rejser), men ingen fra holdet vandt noget desværre. Da klokken blev omkring 1 var det kun de 50 danske unge fra Beijing og Kina der var tilbage, så vi tog videre i byen på nogle forskellige barer (eller faktisk kun en). Det var virkelig en god aften/nat, og det meste af lørdagen blev også kun brugt på at sove, og spise brunch (hvis man endda kan tillade sig at kalde det brunch kl. 4..) på vores hostel.
Da vi engang var stået op, tog vi hen i en lejlighed Maria har lånt af en hun har mødt, som arbejder på Danfoss. Den ligger i det dyre område på 35. etage så den var ret lækker, og det gjorde den kun endnu bedre at de havde lavet lasagne og salat. Mmmh, mere dansk mad!
Hvis bare man havde et køkken i Tianjin.
For resten har vores skildpadde det også godt. Vi har endelig fundet ud af hvad den spiser (levende fisk), så det var derfor den ikke ville have alle de grøntsager vi prøvede at give den. Til dem der ikke har hørt det, har vi også tidligere forsøgt os med en kælekrabbe, men det gik ikke så godt… Så nu har vi vores drabelige skildpadde Sebastian (og hans fisk i en bowle ved siden af).

D. 3 Januar kommer Teresa på besøg , og det bliver fedt!

Julehilsner fra Andreas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar