mandag den 14. december 2009

Julehygge for kineserne

Om søndagen d. 29 havde vi arrangeret julehygge for nogle udvalgte lærere fra skolen. Det havde dog vist sig en lille smule svært at sørge for, at kun dem man havde inviteret kom med, for de kinesere der havde fået invitationer gik rundt og viste dem til alle de andre lærere. Det endte dog heldigvis med at vi blev en lille hyggelig flok, hvor vi viste dem lidt om hvordan vi holder jul i Danmark med konfekt, havregrynskugler og juleklip (og et indslag med en kineser der kunne lave sindssyge ballon dyr – man ved ikke hvor han kom fra!).
Vi har her på 9. etage også fået gjort noget ud af jul. Mig og Lars tog ud på Da Hutong, som er et kæmpe område med små boder og butikker, og samlede en kæmpe kasse julepynt for 150 penge.
Dertil kom senere et par store plasticjuletræer og virkelig mange lyskæder (de var billige). Så vi har lyskæder overalt lige nu. Jeg havde ”Jul på Vesterbro” og Carina havde taget ”The Julekalder” med herned, så vi får også set noget julekalender, så alt i alt er det en lille smule jul i Kina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar