mandag den 14. december 2009

Buddy's og toiletpapir

Vi har jo efterhånden også fundet en del alternativer til Ali Baba (baren som alle ”foreigners” tilsyneladende ved hvor ligger og kommer på - OG som faktisk er ret fed).
Vi har derfor også været en del på Buddy’s hvor man kan spille pool, men hvor de desværre heller ikke har et bordfodboldbord der slår Ali Babas (selvom det virkelig ikke skulle være særligt svært – der eksisterer kun dårlige bordfodboldborde i Kina).
Men det er et ret fedt og hyggeligt sted – og det var det første sted i laaang tid hvor jeg fik noget der smagte som, og lignede en pizza! Mmmh..
Forresten mødte vi et par gutter fra Australien, Nathan og David, helt tilbage til dengang vi var til hangarskibsfest. Dem har vi festet lidt med siden, og har været oppe i deres lejlighed hvor de midlertidigt havde lavet et ”mini-studie” hvor de ville producere reklamer til nogle kinesiske firmaer. Det de laver mest af er vidst godt nok klatring (uden sikkerhedreb – David har lige udgivet en bog i Australien), så for nogle uger siden smuttede de desværre permanent videre til Californien. Men mens de var her havde vi det ret sjovt. Efter en fest på Buddy’s tog mig og Lars en tur hjem til dem for at se det berømte ”Studio”. Der var ingen møbler, så vi brugte tiden med at snakke over en øl og en is, og kaste toiletpapirsruller ud af vinduet (det skal siges at det virkelig er sjovt fra 13. etage)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar